Vacature

Engineer Staalbouw

Bij Banzo weten we dat het verbranden en storten van afval niet langer houdbaar is. Wij richten ons dan ook op het creëren van grondstoffen uit afval. En daar zijn we trots op. We ontwerpen en leveren innovatieve installaties die afvalverwerkers in staat stellen om waardevolle grondstoffen te winnen uit afval. Zo helpen we mee aan het verminderen van de hoeveelheid afval op onze planeet. We hebben veel aanvragen en projecten, daarom zijn we op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde professionals om ons team te versterken.

Over Banzo

Banzo is sinds 1947 actief als expert in transporttechniek en vanaf 2011 gespecialiseerd in het ontwerpen, engineeren, installeren en onderhouden van afvalscheidingsinstallaties. Dit doen wij vanuit drie pijlers: als ‘system integrator’ ontwerpen en leveren we nieuwe installaties voor afvalrecycling, als ‘system optimizer’ modificeren we bestaande installaties en als ‘maintenance-specialist’ leveren we servicewerkzaamheden en spare-parts. Hiermee biedt Banzo totaaloplossingen voor de afvalverwerkende industrie met als doel een schonere wereld en tevreden klanten.

Onze klanten zijn bijna alle partijen in Nederland die huishoudelijk afval verbranden en recyclen, te weten: Attero; Omrin; AEB; AVR; N+P; Prezero; Renewi; Twence en ARN.

Wat ga je doen?

Als Engineer Staalbouw werk je samen met een ambitieus projectteam aan complexe staalconstructies voor afvalverwerkende installaties. Jouw kennis en ervaring in het ontwerpen van staalconstructies en het werken met Tekla Structures is hierbij van onschatbare waarde.

Met jouw inzet zorg je ervoor dat klanten tevreden zijn en projecten succesvol worden afgerond. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en specificeren van verschillende staalconstructies, zoals trappen, bordessen en ondersteuningen voor transportbanden en machines. Hierbij werk je nauw samen met collega’s die zich richten op de machinebouw en maak je constructieberekeningen of werk je samen met externe partners.

Naast het ontwerpen van de constructies, maak je ook overzichts- en productietekeningen volgens de geldende standaarden en vertaal je het pre-design naar een definitief ontwerp. Hierbij houd je ook rekening met inspectie- en onderhoudsbordessen en maak je montage tekeningen voor de monteurs op de bouw. Je werkt vanuit een duidelijke projectplanning en denkt mee in het verder standaardiseren van producten en processen.

Wie zoeken we?

Je bent een teamspeler die graag samenwerkt met anderen om projecten tot een succesvol einde te brengen. Je bent enthousiast over techniek en wil graag werken aan uitdagende projecten in de staalbouw. Je vindt het mooi om efficiënt te werken en creatieve oplossingen te bedenken voor complexe situaties. Dat je bijdraagt aan de verduurzaming van de afvalverwerking geeft je voldoening.

De ideale kandidaat

Werklocatie

Je vaste standplaats is Hoogeveen, indien nodig zul je ook de locaties van klanten bezoeken in verband met projecten.

Wat wij bieden

Banzo maakt een stabiele groei door en is sterk in ontwikkeling. We bieden een dynamische, aangename en uitdagende werkomgeving waar (technisch) vakmanschap en persoonlijke ambities in hoge mate worden gewaardeerd. Je komt te werken in een professionele, laagdrempelige en open cultuur, waar een goede teamspirit heerst en iedereen elkaar waar nodig ondersteunt. De collega’s zijn trots en hebben een enorme drive om gezamenlijk een goed resultaat te behalen. Niet onbelangrijk, je draagt een steentje bij aan de verduurzaming van de samenleving.

Arbeidsvoorwaarden

Over de sollicitatieprocedure

Het sollicitatieproces is overzichtelijk en snel.

  1. Korte telefonische kennismaking
  2. 1e interview op locatie bij Banzo of via Teams
  3. 2e interview op locatie bij Banzo
  4. Contract aanbod
  5. Welkom bij de club!

Interesse of nog vragen? Neem dan snel contact op!

Ralph Jonker (Recruiter), Bel of stuur een WhatsApp op +31(0)627167714 of stuur een e-mail naar r.jonker@banzo.nl


Banzo accepteert geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Er is geen vergoeding verschuldigd indien een kandidaat wordt aangenomen, welke ongevraagd verzonden is. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

solliciteer direct

Neem contact op met:

Ralph Jonker

r.jonker@banzo.nl

06 27 16 77 14

Laat ons jou terugbellen

Bekijk ook deze vacatures

Functie

Plaats

Vacature Mechanical Project Engineer

Hoogeveen

Bekijk vacature

Vacature Mechanical Engineer Sales / Concept Engineer

Hoogeveen

Bekijk vacature

Vacature Engineer Staalbouw

Hoogeveen

Bekijk vacature

Vacature Mechanisch Onderhoudsmonteur

Hoogeveen

Bekijk vacature

Collega’s over werken bij banzo

"Ik hou van efficiënt werken, ik ben steeds bezig om het beter, slimmer en georganiseerder te doen."

Tonnie

Monteur

lees referentie
"Dat we zo goed kunnen sturen op de voor ons belangrijke KPI’s, geeft mij een kick."

Simon

Applicatiebeheerder

lees referentie
Als ik buiten als monteur werk zie ik direct fysiek resultaat, dat geeft me de voldoening die ik zoek.

Mitchel

Monteur buitendienst

lees referentie
“We houden ervan om onder gezonde druk te werken om echt iets klaar te maken.”

Aschwin

Engineer

lees referentie