Service & Parts

Banzo heeft ruim zeventig jaar ervaring in de ontwikkeling van transportinstallaties en op- en overslagsystemen en heeft vele installaties turnkey opgeleverd. Omdat we nieuwbouw met modificatie en onderhoud combineren, hebben we een breed inzetbaar en kwalitatief team van monteurs in dienst.

Service engineeren

Waar wij uniek in zijn is dat we service engineeren. Dat is waarom organisaties ons kiezen als servicepartner. We leveren geen ad hoc oplossing, maar een werkende, die direct in het 3D-model wordt opgenomen.

Grip op kosten

Omdat we brede service-ervaring hebben, bieden we grip op kosten voor lange termijn. Met ons krijg je inzicht in wat een installatie ook gedurende de looptijd kost. Zo doe je een investering die voor de lange termijn rendeert.

BANZO’S SERVICE PIJLERS

Helpdesk

Onze helpdesk is 24/7 te bereiken via (088) 58 85 000 en service@banzo.nl. We hebben grote beschikbaarheid van goed opgeleide monteurs. Zij zijn snel ter plaatse om problemen op te lossen.

Service op afstand

Steeds vaker verlenen we remote service. Op deze manier zijn storingen veel sneller verholpen en risico’s eerder in beeld.

Onderdelen en upgrades

We leveren onderdelen voor installaties, zoals bandtransporteurs, rollen en trommels. In onze eigen werkplaats maken we onderdelen op maat.

 

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud voorkomt en beperkt stilstand van installaties. Met onze ervaring, modellen en op basis van een periodieke inspectie kunnen we nauwkeurig inschatten wanneer onderdelen vervangen moeten worden. Dit leidt ertoe dat de totale onderhoudskosten gereduceerd worden.

Training

We verzorgen trainingen voor medewerkers van recyclingbedrijven om hun installatie in operatie te houden en basisonderhoud te plegen.

Technische ondersteuning

We helpen om processen te optimaliseren en voeren tests uit. Daarmee blijf je voldoen aan wettelijke (veiligheids)verplichtingen.

Waarom Banzo?

  • Een rijk uitgeruste werkplaats
  • Vele contacten met leveranciers van machines
  • Uitgedaagd in engineering in complexe projecten
  • Eigen, doorontwikkelde software waarmee we banden dimensioneren
  • Alles gerealiseerd door onze eigen mensen
  • Handen op de momenten dat het nodig is
  • Productieverlies minimaliseren
  • Blijven voldoen aan wettelijke (veiligheids)verplichtingen
  • Een betere beheersing van het storingsgedrag van de installatie
  • De totale onderhoudskosten reduceren

Ook gebruik maken van Banzo’s service?
Neem contact op voor een verkennend gesprek.

Neem contact op