Vacature

Mechanisch Onderhoudsmonteur

Bij ons staat samenwerking centraal en we streven naar een goede werkomgeving voor al onze medewerkers. Omdat we nieuwbouw met modificatie en onderhoud combineren, zijn onze monteurs breed inzetbaar en kwalitatief sterk. Wij bieden uitdagende projecten en groei- en ontwikkelingsmogelijkheden, en natuurlijk een goed salaris en bijpassende arbeidsvoorwaarden. Dit maakt Banzo de ideale werkgever voor monteurs die op zoek zijn naar uitdaging en groei. Word onderdeel van ons service team en groei met ons mee, zodat we samen het verschil maken in de branche. Solliciteer nu!

Over Banzo

Banzo is sinds 1947 actief als expert in transporttechniek en vanaf 2011 gespecialiseerd in het ontwerpen, engineeren, installeren en onderhouden van afvalscheidingsinstallaties. Dit doen wij vanuit drie pijlers: als ‘system integrator’ ontwerpen en leveren we nieuwe installaties voor afvalrecycling, als ‘system optimizer’ modificeren we bestaande installaties en als ‘maintenance-specialist’ leveren we servicewerkzaamheden en spare-parts. Hiermee biedt Banzo totaaloplossingen voor de afvalverwerkende industrie met als doel een schonere wereld en tevreden klanten.

Onze klanten zijn bijna alle partijen in Nederland die huishoudelijk afval verbranden en recyclen, te weten: Attero; Omrin; AEB; AVR; N+P; Prezero; Renewi; Twence en ARN.

Wat ga je doen?

Word onze held achter de schermen als Mechanisch Onderhoudsmonteur! Bij onze opdrachtgever ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden en verbeteren van diverse machines en installaties. Hierdoor zorg je ervoor dat deze machines en installaties soepel, betrouwbaar en veilig blijven functioneren, en bijdragen aan het succes en de continuïteit van onze klanten. Met je werkzaamheden zorg je er niet alleen voor dat de machines en installaties perfect functioneren, maar ook voor een gerust gevoel bij onze klanten. Dankzij onze planner ben je altijd op de hoogte van je planning en kun je vrijwel elke dag weer thuis zijn.

Je krijgt de kans om een verschil te maken en je technische vaardigheden en verantwoordelijkheidsgevoel te laten zien. Word onderdeel van een bedrijf waar jouw bijdrage gewaardeerd wordt en waar je de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

Wie zoeken we?

Wij zoeken een monteur die niet bang is voor uitdaging en avontuur. Een professional met de drive om onze klanten op een snelle en veilige manier te ondersteunen. Je begrijpt hoe belangrijk het is dat onze klanten beschikken over een efficiënte installatie en ziet het als een uitdaging om hieraan bij te dragen. Als monteur ben je het gezicht van Banzo naar de opdrachtgever en weet precies hoe je een goede indruk achterlaat. Na volbrachte klussen voel je je trots en tevreden over je prestaties.

De ideale kandidaat

Werklocatie

Als monteur bij Banzo ben je meestal onderweg om onze klanten te helpen. Of je nu uitdagende projecten aanpakt in het noorden van het land of in het zuiden, jouw thuisbasis is jouw uitvalsbasis. Regelmatig bezoek je onze vestiging in Hoogeveen, waar je de laatste updates en informatie deelt om samen nog efficiënter en effectiever onze klanten te helpen.

Wat wij bieden

Banzo maakt een stabiele groei door en is sterk in ontwikkeling. We bieden een dynamische, aangename en uitdagende werkomgeving waar (technisch) vakmanschap en persoonlijke ambities in hoge mate worden gewaardeerd. Je komt te werken in een professionele, laagdrempelige en open cultuur, waar een goede teamspirit heerst en iedereen elkaar waar nodig ondersteunt. De collega’s zijn trots en hebben een enorme drive om gezamenlijk een goed resultaat te behalen. Niet onbelangrijk, je draagt een steentje bij aan de verduurzaming van de samenleving.

Arbeidsvoorwaarden

Over de sollicitatieprocedure

Het sollicitatieproces is overzichtelijk en snel.

  1. Korte telefonische kennismaking
  2. 1e interview op locatie bij Banzo of via Teams
  3. 2e interview op locatie bij Banzo
  4. Contract aanbod
  5. Welkom bij de club!

Interesse of nog vragen? Neem dan snel contact op!

Ralph Jonker (Recruiter), Bel of stuur een WhatsApp op +31(0)627167714 of stuur een e-mail naar r.jonker@banzo.nl


Banzo accepteert geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Er is geen vergoeding verschuldigd indien een kandidaat wordt aangenomen, welke ongevraagd verzonden is. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

solliciteer direct

Neem contact op met:

Ralph Jonker

r.jonker@banzo.nl

06 27 16 77 14

Laat ons jou terugbellen

Bekijk ook deze vacatures

Functie

Plaats

Vacature Mechanical Project Engineer

Hoogeveen

Bekijk vacature

Vacature Mechanical Engineer Sales / Concept Engineer

Hoogeveen

Bekijk vacature

Vacature Engineer Staalbouw

Hoogeveen

Bekijk vacature

Vacature Mechanisch Onderhoudsmonteur

Hoogeveen

Bekijk vacature

Collega’s over werken bij banzo

"Ik hou van efficiënt werken, ik ben steeds bezig om het beter, slimmer en georganiseerder te doen."

Tonnie

Monteur

lees referentie
"Dat we zo goed kunnen sturen op de voor ons belangrijke KPI’s, geeft mij een kick."

Simon

Applicatiebeheerder

lees referentie
Als ik buiten als monteur werk zie ik direct fysiek resultaat, dat geeft me de voldoening die ik zoek.

Mitchel

Monteur buitendienst

lees referentie
“We houden ervan om onder gezonde druk te werken om echt iets klaar te maken.”

Aschwin

Engineer

lees referentie