Referentie

Mitchel

Monteur buitendienst

Naam: Mitchel
Geboortejaar: 1998
Functie: Monteur buitendienst

 

In de buitendienst bij Banzo zijn verschillende type werkzaamheden. Service en onderhoud aan installaties of de opbouw van nieuwe installaties/uitbreidingen. Wat vind je het mooiste?

Het mooiste vind ik nieuwbouw en verbouwklussen. Het allermooiste is complete nieuwbouw. Vanaf niets een complete installaties opbouwen van begin tot einde. Het is super leerzaam om betrokken te zijn bij alle verschillende fases. Van grof naar gedetailleerd werk, waarbij het er om gaat om de installatie top te laten draaien. Alles wat je tegenkomt tijdens z’n proces neem je de volgende keer mee.

Wat betekent het voor jou om te werken in het bedrijf van je vader?

Het maakt me trots. Thuis praten we vaak ook over het werk, wat gaat er goed, wat kan beter? Dit komt doordat mijn broers ook binnen Banzo werken. Het bijzondere is wel, allemaal op een andere afdeling. Onze moeder vindt het soms wel minder leuk, haha. Ook tijdens het eten praten we over het werk, ze geeft dan aan dat het ook wel over iets anders kan gaan. Dat snap ik ook wel.

Je hebt ook als werkvoorbereider op kantoor gewerkt bij een andere werkgever. Waarom heb je bewust gekozen voor de buitendienst?

Op kantoor zitten was niet mijn ding. Het was de bedoeling om 50/50 binnen en buiten te werken. In praktijk bleek dat niet te werken en zat ik meer op kantoor. Daar haalde ik niet de voldoening uit. Als ik buiten als monteur werk zie ik direct fysiek resultaat, dat geeft me de voldoening die ik zoek. Ook het werk buiten vind ik gezelliger. Samenwerken met een hechte groep. Jonge mannen met dezelfde mentaliteit. Harde werkers die elkaar helpen en in voor een lolletje. Ook heb ik meer een vrijheidsgevoel door het werken op verschillende locaties.

Hoe vind je het om regelmatig te verblijven in een hotel?

Eerlijk, in de zomer vind ik het weleens minder leuk, dan zou je in de avond graag je hobby willen uitoefenen. Het is echter een onderdeel van het werk en in de meeste gevallen bevalt het me goed. Samen met je teamgenoten eten en een drankje doen. Ook ga ik meestal 1 of 2 avonden sporten in een fitness in de buurt. Voordeel is ook dat we bij overnachting 4 dagen werken i.p.v. 5 dagen, de vrijdag ben je dan vrij.

Wat is je ambitie voor de lange termijn?

Op de lange termijn heb ik wel de ambitie om als uitvoerder aan de slag te gaan, maar voor nu wil ik graag ook zelf sleutelen. Wellicht wil ik op termijn ook wel naar kantoor, maar heel eerlijk vind ik het moeilijk om de hele dag op kantoor te zitten. Het liefst leer ik de komende tijd zoveel als mogelijk. Elke dag leer ik nog in de praktijk. Die kennis en ervaring neem ik mee in mijn volgende positie.

Als je iemand zou moeten overtuigen om ook bij Banzo te komen werken, welke argumenten zou je dan gebruiken?

De sfeer, we hebben een leuk en gezellig team. Een team die graag iets willen bereiken, we zijn nog relatief klein, maar ik ben er van overtuigd dat we gaan groeien als bedrijf. Zo ontstaan er genoeg kansen voor mensen die bij Banzo willen werken.

Collega’s over werken bij banzo

"Ik hou van efficiënt werken, ik ben steeds bezig om het beter, slimmer en georganiseerder te doen."

Tonnie

Monteur

lees referentie
"Dat we zo goed kunnen sturen op de voor ons belangrijke KPI’s, geeft mij een kick."

Simon

Applicatiebeheerder

lees referentie
Als ik buiten als monteur werk zie ik direct fysiek resultaat, dat geeft me de voldoening die ik zoek.

Mitchel

Monteur buitendienst

lees referentie
“We houden ervan om onder gezonde druk te werken om echt iets klaar te maken.”

Aschwin

Engineer

lees referentie