Vacature

Mechanical Project Engineer

Bij Banzo weten we dat het verbranden en storten van afval niet langer houdbaar is. Wij richten ons dan ook op het creëren van grondstoffen uit afval. En daar zijn we trots op. We ontwerpen en leveren innovatieve installaties die afvalverwerkers in staat stellen om waardevolle grondstoffen te winnen uit afval. Zo helpen we mee aan het verminderen van de hoeveelheid afval op onze planeet. We hebben veel aanvragen en projecten, daarom zijn we op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde professionals om ons team te versterken.

Over Banzo

Banzo is sinds 1947 actief als expert in transporttechniek en vanaf 2011 gespecialiseerd in het ontwerpen, engineeren, installeren en onderhouden van afvalscheidingsinstallaties. Dit doen wij vanuit drie pijlers: als ‘system integrator’ ontwerpen en leveren we nieuwe installaties voor afvalrecycling, als ‘system optimizer’ modificeren we bestaande installaties en als ‘maintenance-specialist’ leveren we servicewerkzaamheden en spare-parts. Hiermee biedt Banzo totaaloplossingen voor de afvalverwerkende industrie met als doel een schonere wereld en tevreden klanten.

Onze klanten zijn bijna alle partijen in Nederland die huishoudelijk afval verbranden en recyclen, te weten: Attero; Omrin; AEB; AVR; N+P; Prezero; Renewi; Twence en ARN.

Wat ga je doen?

Als Mechanical Project Engineer bij Banzo ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en engineeren van innovatieve en duurzame machines en installaties die bijdragen aan een circulaire economie. Jouw werkzaamheden richten zich voornamelijk op het vertalen van een 3D concept naar een 3D engineeringsmodel, waarbij je zorgt voor de technische haalbaarheid en uitvoerbaarheid van het ontwerp.

Je werkt nauw samen met het projectteam en andere stakeholders om ervoor te zorgen dat de projecten op tijd, binnen het budget en volgens de specificaties worden afgerond. Je brengt ideeën in en denkt mee over oplossingen die nodig zijn om het project tot een goed einde te brengen.

Jouw taken omvatten onder andere het maken van gedetailleerde 3D ontwerpen, het selecteren van de juiste materialen en onderdelen, het opstellen van technische specificaties en het uitvoeren van berekeningen waar nodig. Samen met de Project Manager ben je verantwoordelijk voor het controleren van de kwaliteit van de gekozen materialen en zorgen jullie ervoor dat alle installaties voldoen aan alle wettelijke eisen en veiligheidsnormen, als ook de gemaakte afspraken tijdens de verkoop met de opdrachtgever.

Het is jouw doel om hoogwaardige tekeningen te leveren die geschikt zijn voor productie, assemblage en montage. We proberen het werk zo aantrekkelijk mogelijk te maken, daarom streven we ernaar om zo veel mogelijk minder interessante werkzaamheden te elimineren door automatisering en uit te besteden. Indien nodig, en het logischer is om zelf tot in detail te werken, zul jij dit zelf oppakken.

Je kunt ook betrokken worden bij het testen en inbedrijfstellen van de installaties en biedt ondersteuning bij eventuele storingen en reparaties. Daarnaast denk of werk je mee aan projecten die gaan over het verbeteren van de bestaande machines en installaties. Het  ontwikkelen van nieuwe oplossingen en concepten hoort ook bij de functie.

Wie zoeken we?

Je bent een teamspeler die graag samenwerkt met anderen om projecten tot een succesvol einde te brengen. Je bent enthousiast over techniek en wil graag werken aan uitdagende werkzaamheden. Je vindt het mooi om efficiënt te werken en creatieve oplossingen te bedenken voor complexe situaties. Dat je bijdraagt aan de verduurzaming van de afvalverwerking geeft je voldoening.

De ideale kandidaat

Werklocatie

Je vaste standplaats is Hoogeveen, indien nodig zul je ook de locaties van klanten bezoeken in verband met projecten.

Wat wij bieden

Banzo maakt een stabiele groei door en is sterk in ontwikkeling. We bieden een dynamische, aangename en uitdagende werkomgeving waar (technisch) vakmanschap en persoonlijke ambities in hoge mate worden gewaardeerd. Je komt te werken in een professionele, laagdrempelige en open cultuur, waar een goede teamspirit heerst en iedereen elkaar waar nodig ondersteunt. De collega’s zijn trots en hebben een enorme drive om gezamenlijk een goed resultaat te behalen. Niet onbelangrijk, je draagt een steentje bij aan de verduurzaming van de samenleving.

Arbeidsvoorwaarden

Over de sollicitatieprocedure

Het sollicitatieproces is overzichtelijk en snel.

  1. Korte telefonische kennismaking
  2. 1e interview op locatie bij Banzo of via Teams
  3. 2e interview op locatie bij Banzo
  4. Contract aanbod
  5. Welkom bij de club!

Interesse of nog vragen? Neem dan snel contact op!

Ralph Jonker (Recruiter), Bel of stuur een WhatsApp op +31(0)627167714 of stuur een e-mail naar r.jonker@banzo.nl


Banzo accepteert geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Er is geen vergoeding verschuldigd indien een kandidaat wordt aangenomen, welke ongevraagd verzonden is. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

solliciteer direct

Neem contact op met:

Ralph Jonker

r.jonker@banzo.nl

06 27 16 77 14

Laat ons jou terugbellen

Bekijk ook deze vacatures

Functie

Plaats

Vacature Mechanical Project Engineer

Hoogeveen

Bekijk vacature

Vacature Mechanical Engineer Sales / Concept Engineer

Hoogeveen

Bekijk vacature

Vacature Engineer Staalbouw

Hoogeveen

Bekijk vacature

Vacature Mechanisch Onderhoudsmonteur

Hoogeveen

Bekijk vacature

Collega’s over werken bij banzo

"Ik hou van efficiënt werken, ik ben steeds bezig om het beter, slimmer en georganiseerder te doen."

Tonnie

Monteur

lees referentie
"Dat we zo goed kunnen sturen op de voor ons belangrijke KPI’s, geeft mij een kick."

Simon

Applicatiebeheerder

lees referentie
Als ik buiten als monteur werk zie ik direct fysiek resultaat, dat geeft me de voldoening die ik zoek.

Mitchel

Monteur buitendienst

lees referentie
“We houden ervan om onder gezonde druk te werken om echt iets klaar te maken.”

Aschwin

Engineer

lees referentie