Referentie

Simon

Applicatiebeheerder

Naam: Simon
Geboortejaar: 1993
Functie:Applicatiebeheerder

Je bent als afstudeerder bij Banzo terecht gekomen. Wat was voor jou de reden om te blijven?
Marcel, de directeur vroeg mij tijdens het afstuderen om na afronding te blijven. Op dat moment was men net bezig met de selectieprocedure van een ERP-pakket. Het idee was dat ik opgeleid zou worden tot de key-user binnen Banzo. Dit sprak mijn enorm aan, omdat ik zo in aanraking zou komen met alle bedrijfsfacetten en ik direct een grote toegevoegde waarde voor Banzo kon zijn.

Waar ben je het meest trots op?
Ik ben er trots op dat we vanuit Banzo zelf voor een groot deel de implementatie van IFS op ons hebben genomen en dit succesvol is verlopen. We merken nu al dat de informatie die we uit IFS kunnen halen van grote waarde is voor onze bedrijfsvoering. Dat we zo goed kunnen sturen op de voor ons belangrijke KPI’s, geeft mij een kick.

Hoe ervaar je het werken binnen Banzo als niet-techneut, maar bedrijfseconoom, in een bedrijf met bijna allemaal technici?
In het begin was dit zeker wennen. Heel eerlijk; ik heb geen verstand van de technische inhoud, al heb ik al bijgeleerd. Maar als het echt om de technische inhoud gaat, haak ik af. Ik kies er ook bewust voor om daar bij weg te blijven. Ik vind het wel interessant, maar het is gewoon mijn vakgebied niet. Een mooi bewijs dat ieder vanuit zijn eigen discipline bijdraagt al het totale succes van een bedrijf.

Vanuit jouw functie werk je intensief samen met de meer ervaren krachten binnen Banzo. Hoe hebben ze jou geholpen in je ontwikkeling?
Het eerste half jaar heb ik met de controller meegelopen. Hierdoor heb ik vrij snel veel kennis gekregen van de financiële processen binnen het projectenbedrijf dat Banzo is. Toen ik startte met de implementatie van ERP heb ik heel veel geleerd van Marcel. Hij heeft me helemaal meegenomen in alle processen van Banzo. Ik kon hem alles vragen en kreeg overal antwoord op, enorm leerzaam en waardevol. Die kennis neem ik nu mee in mijn huidige functie. Ik merk dat er een open cultuur is waar je veel leert door te vragen.

Als je iemand zou moeten overtuigen om ook bij Banzo te komen werken, welke argumenten zou je dan gebruiken?
Ten eerste het is een zeer open organisatie, men zegt waar het op staat en er wordt niet om de hete brei heen gedraaid. Dit past persoonlijk erg bij mij. Jonge personen krijgen bij Banzo de ruimte om zich te ontwikkelen. Er is veel ruimte om je eigen werk in te delen als dit past binnen je taken en verantwoordelijkheden. Men gaat er vanuit dat je zelf prioriteiten weet te stellen, maar er is ruimte om terug te vallen op je collega’s.

 

Collega’s over werken bij banzo

"Ik hou van efficiënt werken, ik ben steeds bezig om het beter, slimmer en georganiseerder te doen."

Tonnie

Monteur

lees referentie
"Dat we zo goed kunnen sturen op de voor ons belangrijke KPI’s, geeft mij een kick."

Simon

Applicatiebeheerder

lees referentie
Als ik buiten als monteur werk zie ik direct fysiek resultaat, dat geeft me de voldoening die ik zoek.

Mitchel

Monteur buitendienst

lees referentie
“We houden ervan om onder gezonde druk te werken om echt iets klaar te maken.”

Aschwin

Engineer

lees referentie