Vacature

Project Manager

Verbranden en storten van afval is iets wat we niet langer kunnen volhouden. Maatschappelijk gezien wordt het steeds meer ongewenst, als businessmodel werkt het niet meer en afvalverwerkers moeten op zoek naar een toekomstbestendige aanpak. In dat model draait het primair om grondstoffen. De businesscase van afval moet zich niet langer richten op de inzameling en verwerking, maar op het creëren van grondstoffen. Positief gevolg is dat Banzo de komende jaren meerdere projecten gaat opleveren. Om deze projecten in goede banen te leiden zijn we op zoek naar een Project Manager!

Over Banzo

Banzo is sinds 1947 actief als expert in transporttechniek en vanaf 2011 gespecialiseerd in het ontwerpen, engineeren, installeren en onderhouden van afvalscheidingsinstallaties. Dit doen wij vanuit drie pijlers: als ‘system integrator’ ontwerpen en leveren we nieuwe installaties voor afvalrecycling, als ‘system optimizer’ modificeren we bestaande installaties en als ‘maintenance-specialist’ leveren we servicewerkzaamheden en spare-parts. Hiermee biedt Banzo totaaloplossingen voor de afvalverwerkende industrie met als doel een schonere wereld en tevreden klanten.

Onze klanten zijn bijna alle partijen in Nederland die huishoudelijk afval verbranden en recyclen, te weten: Attero; Omrin; AEB; AVR; N+P; Prezero; Renewi; Twence en ARN.

Wat ga je doen?

Als Project Manager ben jij schakel die erop toeziet dat onze projecten optimaal uitgevoerd worden volgens de gemaakte afspraken. Projecten variëren van de levering van compleet nieuwe afvalverwerkende fabrieken t/m modificaties aan bestaande installaties. De leveringsomvang waarvoor je verantwoordelijk bent begeeft zich tussen de 1 miljoen t/m 20+ miljoen euro. Projecten bestaan uit eigen producten en machines van toeleveranciers, maar als hoofdaannemer/system integrator draagt Banzo de eindverantwoordelijkheid.

Als Project Manager behoud je altijd het overzicht en mis je nooit een deadline, ook niet onder stressvolle of complexe omstandigheden. Projectvoortgang, actielijsten en gemaakte afspraken houd je nauwkeurig en gestructureerd bij in overzichtelijke rapportages, natuurlijk zo meetbaar mogelijk. Als een project (bij)sturing nodig heeft, spring je pro-actief en effectief in. Die pro-activiteit en de kundigheid om mensen te verbinden zijn kenmerkend voor de manier waarop de Project Manager zich door onze organisatie beweegt. Je komt met voorstellen voor nieuwe initiatieven en ideeën om samenwerkingen binnen de organisatie te verbeteren en om projectmanagement naar een hoger level te krijgen.

Wie zoeken we?

De Project Manager die we zoeken houdt van uitdaging en avontuur. Je hebt vertrouwen in de competenties van onze collega’s, je bent overtuigend in je rol door je kennis niveau en doordat je ‘doet wat je zegt en zegt wat je doet’. Je weet goed hoe prestaties, timing en kosten met elkaar in verbinding staan. Om deze positie goed te kunnen vervullen heb je ervaring in projecten met een ontwerp en bouwfase.

De ideale-kandidaat

Werklocatie

Je standplaats is Hoogeveen, maar vanuit deze positie ben je ook onderweg en aanwezig op projecten in Europa.

Wat wij bieden

Banzo maakt een stabiele groei door en is sterk in ontwikkeling. We bieden een dynamische, aangename en uitdagende werkomgeving waar (technisch) vakmanschap en persoonlijke ambities in hoge mate worden gewaardeerd. Je komt te werken in een professionele, laagdrempelige en open cultuur, waar een goede teamspirit heerst en iedereen elkaar waar nodig ondersteunt. De collega’s zijn trots en hebben een enorme drive om gezamenlijk een goed resultaat te behalen. Niet onbelangrijk, je draagt een steentje bij aan de verduurzaming van de samenleving.

Arbeidsvoorwaarden:

Over de sollicitatieprocedure

Het sollicitatieproces is overzichtelijk en snel.

  1. Korte telefonische kennismaking
  2. 1e interview op locatie bij Banzo of via Teams
  3. 2e interview op locatie bij Banzo
  4. Contract aanbod
  5. Welkom bij de club!

Interesse of nog vragen? Neem dan snel contact op!

Ralph Jonker (Recruiter), Bel of stuur een WhatsApp op +31(0)627167714 of stuur een e-mail naar r.jonker@banzo.nl


Banzo accepteert geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Er is geen vergoeding verschuldigd indien een kandidaat wordt aangenomen, welke ongevraagd verzonden is. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

solliciteer direct

Neem contact op met:

Ralph Jonker

r.jonker@banzo.nl

06 27 16 77 14

Laat ons jou terugbellen

Bekijk ook deze vacatures

Functie

Plaats

Vacature Project Manager

Hoogeveen

Bekijk vacature

Vacature Mechanical Project Engineer

Hoogeveen

Bekijk vacature

Vacature Mechanical Engineer Sales / Concept Engineer

Hoogeveen

Bekijk vacature

Vacature Engineer Staalbouw

Hoogeveen

Bekijk vacature

Vacature Mechanisch Onderhoudsmonteur

Hoogeveen

Bekijk vacature

Collega’s over werken bij banzo

"Ik hou van efficiënt werken, ik ben steeds bezig om het beter, slimmer en georganiseerder te doen."

Tonnie

Monteur

lees referentie
"Dat we zo goed kunnen sturen op de voor ons belangrijke KPI’s, geeft mij een kick."

Simon

Applicatiebeheerder

lees referentie
Als ik buiten als monteur werk zie ik direct fysiek resultaat, dat geeft me de voldoening die ik zoek.

Mitchel

Monteur buitendienst

lees referentie
“We houden ervan om onder gezonde druk te werken om echt iets klaar te maken.”

Aschwin

Engineer

lees referentie