Vacature

Junior Mechanical Engineer

Om verder te kunnen groeien, wordt er komende jaren flink geïnvesteerd in het engineeringsteam. We zijn daarom per direct op zoek naar een junior Mechanical Engineer, die deze uitdaging met ons wil aangaan.

Banzo is gespecialiseerd in het ontwerpen, engineeren, installeren en onderhouden van bron- en na-scheidingsinstallaties voor huishoudelijk afval. Dit doe wij vanuit drie pijlers; als system integrator het leveren van complete nieuwbouw installaties, als optimizer het aanpassen en verbouwen van bestaande installaties en als maintenance-specialist het leveren van service en parts. Hiermee levert Banzo totaal oplossingen voor de afvalverwerkende industrie met als doel een schonere wereld en tevreden klanten.

Wij realiseren dit, doordat we continue bouwen aan een organisatie waarbij plezier, passie en inzet voorop staan. Door het werken met selfsupporting teams en het toepassen van Lean vaardigheden wordt het maximale rendement uit elke werknemer gehaald en behalen wij onze ambities.

Banzo is actief bij bijna alle partijen in Nederland die huishoudelijk afval verbranden en ook recyclen te weten; Suez; Attero; Omrin; AEB; AVR; Twence; ARN.

Voor wie?

De jr. Mechanical engineer heeft nul tot drie jaar ervaring in het 3d modelleren en het maken van 2d tekeningen voor de productie van machines, apparaten en/of specialistische staalconstructies. Een gedreven techneut die het prettig vindt om samen te werken met ervaren collega’s met als ambitie om door te groeien tot een zelfstandig professional.

Wat ga je doen?

Als jr. Mechanical Engineer heb je een uitdagende en verantwoordelijke functie. Je kunt goed overleggen met collega-engineers en de monteurs in de werkplaats. Je werkt aan nieuwbouw projecten van huisvuil- en recyclings-installaties, hierbij gaat het om opdrachten waarbij een complete fabriek van A tot Z geleverd wordt. Je bent verantwoordelijk voor het 3d en 2d uitwerken van allerlei klant specifieke onderdelen. Afhankelijk van jouw kennis en vaardigheden wordt bepaald, welke werkzaamheden je kunt oppakken.

Een interessante vacature voor iemand die houdt van doorpakken, maar altijd kwaliteit wil leveren.

De ideale kandidaat

Functie-eisen:
– HBO werk- en denkniveau, richting Werktuigbouwkunde, Autotechniek of vergelijkbaar, door opleiding en/of ervaring verkregen;
– Afgeronde HBO opleiding en/of MBO met een aantal jaren ervaring;
– Ervaring in 3d CAD, bij voorkeur Inventor;
– VCA certificaat (pré);

Persoonsprofiel:
Je bent een gedreven persoonlijkheid die voldoening haalt uit het behalen van een positief resultaat. Je vindt het interessant om in projecten te werken en kunt goed omgaan met deadlines. Je houdt overzicht en bent goed in staat je eigen planning te maken en beheren. Je bent een echte pragmaticus; creatief, praktisch en oplossingsgericht. Je leert graag nieuwe vaardigheden en wilt jezelf verbeteren, hierbij maak je bijvoorbeeld gebruik van de kennis van anderen. Je vindt het prettig om in teamverband te werken, maar vind het ook interessant om zelfstandig verantwoordelijkheid te nemen/hebben.

Arbeidsvoorwaarden

Banzo maakt een stabiele groei door en is sterk in ontwikkeling. We bieden een dynamische, aangename en uitdagende werkomgeving waar (technisch) vakmanschap en persoonlijke ambities in hoge mate worden gewaardeerd. Je komt te werken in een professionele, laagdrempelige en open cultuur, waar een goede teamspirit heerst en iedereen elkaar waar nodig ondersteunt. De collega’s zijn trots en hebben een enorme drive om gezamenlijk een goed resultaat te behalen.

Daarnaast bieden we:
– Een goed salaris, passende bij je kennis en ervaring;
– De mogelijkheid om door te groeien;
– Vergoeding van alle gereden km’s en op termijn zakelijk vervoer;
– Vakantiedagen, vakantiegeld en pensioen.

De sollicitatieprocedure

Wil je solliciteren of heb je vragen over bovenstaande functie? Stuur dan je CV naar r.jonker@banzo.nl of bel met Ralph Jonker (06-27167714).

Banzo accepteert geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Er is geen vergoeding verschuldigd indien een kandidaat wordt aangenomen, welke ongevraagd verzonden is. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

solliciteer direct

Neem contact op met:

Ralph Jonker

r.jonker@banzo.nl

(088) 58 85 000 / 06 27 16 77 14

Laat ons jou terugbellen

Bekijk ook deze vacatures

Functie

Plaats

Vacature Mechanical Engineer

Hoogeveen

Bekijk vacature

Vacature junior Mechanical Engineer

Hoogeveen

Bekijk vacature

Vacature junior monteur

Hoogeveen

Bekijk vacature

Collega’s over werken bij banzo

"Ik hou van efficiënt werken, ik ben steeds bezig om het beter, slimmer en georganiseerder te doen."

Tonnie

Monteur

lees referentie
"Dat we zo goed kunnen sturen op de voor ons belangrijke KPI’s, geeft mij een kick."

Simon

Applicatiebeheerder

lees referentie
Als ik buiten als monteur werk zie ik direct fysiek resultaat, dat geeft me de voldoening die ik zoek.

Mitchel

Monteur buitendienst

lees referentie
“We houden ervan om onder gezonde druk te werken om echt iets klaar te maken.”

Aschwin

Engineer

lees referentie