Vacature

Financieel Administratief Medewerker

Bij Banzo weten we dat het verbranden en storten van afval niet langer houdbaar is. Wij richten ons dan ook op het creëren van grondstoffen uit afval. En daar zijn we trots op. We ontwerpen en leveren innovatieve installaties die afvalverwerkers in staat stellen om waardevolle grondstoffen te winnen uit afval. Zo helpen we mee aan het verminderen van de hoeveelheid afval op onze planeet. We hebben veel aanvragen en projecten en zijn op zoek naar een financieel administratief medewerker voor het verzorgen van onze financiële administratie.

Over Banzo

Banzo is sinds 1947 actief als expert in transporttechniek en vanaf 2011 gespecialiseerd in het ontwerpen, engineeren, installeren en onderhouden van afvalscheidingsinstallaties. Dit doen wij vanuit drie pijlers: als ‘system integrator’ ontwerpen en leveren we nieuwe installaties voor afvalrecycling, als ‘system optimizer’ modificeren we bestaande installaties en als ‘maintenance-specialist’ leveren we servicewerkzaamheden en spare-parts. Hiermee biedt Banzo totaaloplossingen voor de afvalverwerkende industrie met als doel een schonere wereld en tevreden klanten.

Onze klanten zijn bijna alle partijen in Nederland die huishoudelijk afval verbranden en recyclen, te weten: Attero; Omrin; AEB; AVR; N+P; Prezero; Renewi; Twence en ARN.

Wat ga je doen?

Als financieel administratief medewerker ben jij de financiële rots in de branding van Banzo. Jij bent als geen ander onderlegd in financiën en cijfers en zorgt voor een vlekkeloze administratie. Je bent verantwoordelijk voor onder andere het verwerken en controleren van binnenkomende en uitgaande facturen, het controleren van transacties, het beheer van crediteuren en debiteuren, de belastingen, de urenverwerking en loonadministratie (in samenwerking met een externe partner). Je zorgt ervoor dat de dagelijkse financiële administratie nauwkeurig wordt bijgehouden en archiveert alle financiële documentatie. Kortom, je bent een onmisbare schakel in onze financiële processen.

Als financieel administratief medewerker werk je nauwkeurig en gestructureerd om deadlines te halen. Gelukkig sta je er niet alleen voor, er is een collega die dagelijks naast je staat en één keer per week is er ondersteuning van een externe hulp die al je vragen kan beantwoorden. In deze positie ben je voor ons ook degene die de telefoon aanneemt, je hebt dus regelmatig contact met collega’s en externe partijen, zoals leveranciers en klanten, en je weet hen op een professionele manier te woord te staan. Je hebt een proactieve houding en denkt graag mee over verbeteringen in onze financiële processen. Zo draag je bij aan een efficiëntere en betere organisatie.

Bij ons krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen in een prettige werkomgeving en te werken met enthousiaste en betrokken collega’s.

Wie zoeken we?

Onze ideale financieel administratief medewerker is een nauwkeurige en gestructureerde persoon met uitstekende kennis van financiën en cijfers. Is in staat om deadlines te halen en heeft een proactieve houding. Daarnaast is onze ideale kandidaat communicatief vaardig en werkt hij of zij graag samen met collega’s en externe partijen om onze financiële processen te verbeteren. Dat je bijdraagt aan de verduurzaming van de afvalverwerking geeft je voldoening.

De ideale kandidaat

Werklocatie

Je vaste standplaats is Hoogeveen.

Wat wij bieden

Banzo maakt een stabiele groei door en is sterk in ontwikkeling. We bieden een dynamische, aangename en uitdagende werkomgeving waar (technisch) vakmanschap en persoonlijke ambities in hoge mate worden gewaardeerd. Je komt te werken in een professionele, laagdrempelige en open cultuur, waar een goede teamspirit heerst en iedereen elkaar waar nodig ondersteunt. De collega’s zijn trots en hebben een enorme drive om gezamenlijk een goed resultaat te behalen. Niet onbelangrijk, je draagt een steentje bij aan de verduurzaming van de samenleving.

Arbeidsvoorwaarden

Over de sollicitatieprocedure

Het sollicitatieproces is overzichtelijk en snel.

  1. Korte telefonische kennismaking
  2. 1e interview op locatie bij Banzo of via Teams
  3. 2e interview op locatie bij Banzo
  4. Contract aanbod
  5. Welkom bij de club!

Interesse of nog vragen? Neem dan snel contact op!

Ralph Jonker (Recruiter), Bel of stuur een WhatsApp op +31(0)627167714 of stuur een e-mail naar r.jonker@banzo.nl


Banzo accepteert geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Er is geen vergoeding verschuldigd indien een kandidaat wordt aangenomen, welke ongevraagd verzonden is. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

solliciteer direct

Neem contact op met:

Ralph Jonker

r.jonker@banzo.nl

06 27 16 77 14

Laat ons jou terugbellen

Bekijk ook deze vacatures

Functie

Plaats

Vacature Financieel Administratief Medewerker

Hoogeveen

Bekijk vacature

Vacature Mechanical Project Engineer

Hoogeveen

Bekijk vacature

Vacature Mechanical Engineer Sales / Concept Engineer

Hoogeveen

Bekijk vacature

Vacature Engineer Staalbouw

Hoogeveen

Bekijk vacature

Vacature Mechanisch Onderhoudsmonteur

Hoogeveen

Bekijk vacature

Collega’s over werken bij banzo

"Ik hou van efficiënt werken, ik ben steeds bezig om het beter, slimmer en georganiseerder te doen."

Tonnie

Monteur

lees referentie
"Dat we zo goed kunnen sturen op de voor ons belangrijke KPI’s, geeft mij een kick."

Simon

Applicatiebeheerder

lees referentie
Als ik buiten als monteur werk zie ik direct fysiek resultaat, dat geeft me de voldoening die ik zoek.

Mitchel

Monteur buitendienst

lees referentie
“We houden ervan om onder gezonde druk te werken om echt iets klaar te maken.”

Aschwin

Engineer

lees referentie