Vacature

Junior monteur

Om verder te kunnen groeien, wordt er komende jaren flink geïnvesteerd in het monteursteam. We zijn daarom per direct op zoek naar een junior monteur, die deze uitdaging met ons wil aangaan.

Banzo is gespecialiseerd in het ontwerpen, engineeren, installeren en onderhouden van bron- en na-scheidingsinstallaties voor huishoudelijk afval. Dit doe wij vanuit drie pijlers; als system integrator het leveren van complete nieuwbouw installaties, als optimizer het aanpassen en verbouwen van bestaande installaties en als maintenance-specialist het leveren van service en parts. Hiermee levert Banzo totaal oplossingen voor de afvalverwerkende industrie met als doel een schonere wereld en tevreden klanten.

Wij realiseren dit, doordat we continue bouwen aan een organisatie waarbij plezier, passie en inzet voorop staan. Door het werken met selfsupporting teams en het toepassen van Lean vaardigheden wordt het maximale rendement uit elke werknemer gehaald en behalen wij onze ambities.

Banzo is actief bij bijna alle partijen in Nederland die huishoudelijk afval verbranden en ook recyclen te weten; Suez; Attero; Omrin; AEB; AVR; Twence; ARN.

Voor wie?

De junior monteur heeft nul tot vier jaar ervaring (na afronding studie) in het assembleren, monteren en onderhouden van machines, apparaten en/of specialistische staalconstructies. Een gedreven techneut die het prettig vindt om samen te werken met ervaren collega’s met als ambitie om door te groeien tot een zelfstandig professional.

Wat ga je doen?

Als (junior) monteur bij Banzo word je opgeleid tot een Allround Monteur WTB. Je kunt dan diverse metaalbewerkingen uitvoeren, lassen, onderdelen vervangen, assembleren en monteren op klant locatie. De begeleiding gebeurt door ervaren vakmannen, waarbij je de ruimte krijgt om kennis en ervaring op te doen. Je wordt ingezet op allerlei service- & onderhouds- opdrachten, maar tevens nieuwbouwprojecten. Bij nieuwbouwopdrachten ben je betrokken bij de assemblage in onze werkplaats en de plaatsing/montage van de machines en bijbehorende constructies op de project locatie. Vanuit service & onderhoud word je ingezet op inspecties en geplande onderhoudswerkzaamheden, maar ben je ook beschikbaar voor ad hoc reparatiewerkzaamheden. Een mooie kans als je jezelf graag wilt ontwikkelen.

Een prachtige functie voor iemand die van avontuur van wisselende werkzaamheden en werkomgevingen houdt.

solliciteer direct

Neem contact op met:

Ralph Jonker

vacature@banzo.nl

(088) 58 85 000

Laat ons jou terugbellen

Bekijk ook deze vacatures

Functie

Plaats

Vacature junior monteur

Hoogeveen

Bekijk vacature

Collega’s over werken bij banzo

"Ik hou van efficiënt werken, ik ben steeds bezig om het beter, slimmer en georganiseerder te doen."

Tonnie

Monteur

lees referentie
"Dat we zo goed kunnen sturen op de voor ons belangrijke KPI’s, geeft mij een kick."

Simon

Applicatiebeheerder

lees referentie
Als ik buiten als monteur werk zie ik direct fysiek resultaat, dat geeft me de voldoening die ik zoek.

Mitchel

Monteur buitendienst

lees referentie
“We houden ervan om onder gezonde druk te werken om echt iets klaar te maken.”

Aschwin

Engineer

lees referentie